Logo AnyMP4

Recenze MXF Converter

21 HodnoceníPřidejte svůj Review

skvělé software
Louis | 2021. 5. 19 21:16:33
Skvělý software. Poté, co jsem pomocí tohoto převaděče převedl soubor MXF, si můžu užít sledování videa v telefonu bez omezení.

Před převodem video upravte
Tereza | 2020-12-30 09:36:15
Je velmi výhodné upravit video před jeho převodem. Mohu upravit videoefekt, přidat do videa vodoznak, změnit zvukovou stopu atd.

Sledujte MXF v televizi
Steve | 2020-04-25 14: 21: 00
Chtěl jsem si užít rodinný film na mé televizi. Ale nepodporuje formát MXF. Takže jsem vyzkoušel tento nástroj pro převod. Fungovalo to perfektně.

Vytvářejte 3D videa
Benny | 2019. 10. 02 12:11:45
Pomocí tohoto převaděče mohu dělat pořádné 3D filmy. Vše, co musím udělat, je importovat video, přidat 3D efekt a převést video. Super snadné ovládání.

Podpora různých formátů
Lil | 2019 03:28:05
Wow! Podporuje nejen formát souboru MXF, ale také MP4, MOV, MKV, WMV, AVI, FLV, MPEG, MXF a další.

Vysoká rychlost!
Betty | 2018-01-18 14: 45: 27
Tento software MXF je velmi rychlý, je to dobré a důležité pro mě, také mohu použít funkci úpravy může fungovat dobře na mém iPhone.

Nádherný software!
Amy | 2017-09-04 15: 17: 20
Miluji tento software tolik, software mxf nabízí spoustu editačních funkcí pro personalizaci a definování videí MXF. takže můžu video upravovat sám. Rychlost je velmi rychlá, takže si myslím, že je to dobré.

Je mocný
Adam | 2016-05-23 17: 10: 17
Před konverzí videa můžu upravovat video, včetně úpravy efektu videa, přidávání vodoznaku do videa atd., Je to dobré.

Milujte editační funkci
Ella | 2015-05-11 11: 40: 12
Tento software MXF Converter umožňuje vyjmout a kombinovat požadované videoklipy, oříznout velikost videa, přidat video / obrazový vodoznak do videa a nastavit režim 3D. Je mocný!

Snadné použití!
Andrew | 2014-10-21 11: 26: 13
Tento software MXF Converter má jasné rozhraní. Je to docela snadné pro mě převést a upravovat soubor MXF. Miluji to!

Líbí se mi tento univerzální video konvertor
Barton | 2014-01-13 22: 16: 21
To mi umožňuje vybrat si mnoho výstupních video formátů a zařízení, takže si mohu snadno vychutnat videa na mém iPhone.

Různé výstupní video formáty
Tim | 2013-11-28 19: 23: 16
Nejprve se snažím převést soubory MXF na MP4, abych mohl přehrávat videa MXF na svém iPhone. To mi poskytuje více překvapení, když zjistím, že podporuje více výstupních video formátů, jako je MOV, M4V, WMV, ProRes Proxy a dokonce i HD video formáty.

Dobrý produkt hodný koupit!
Eric | 2013-10-21 16: 06: 25
Tento software jsem používal více než dva týdny a funguje to tak dobře. Poskytuje nejen funkci konverze, ale také flexibilní funkce úprav. Své editační video lze přizpůsobit pomocí jeho editačních funkcí. Je to dobrý produkt, který je hoden koupit.

Tento software může převést MXF na 3D video
Alexi 2013-8-30 13: 38: 05
Tento zázračný software mi umožňuje převést MXF na jakýkoli formát videa, jak jsem si přál, dokonce i video 3d. Kromě toho nabízí pět režimů 3d, takže si můžu vybrat nejvhodnější režim pro můj přehrávač 3d. Je to opravdu fantastické!

První software, který může podporovat dávkovou konverzi
Erica | 2013-7-20 14: 36: 45
Než jsem si koupil tento program, nevěděl jsem, že to může přinést mi takový druh překvapení pro to může podporovat dávkové konverze. Jsem vždy zaneprázdněn svou prací, a když jsem ji použil k převodu souboru MXF, klikl jsem na všechny soubory a začal se převádět dohromady a během několika minut dokončil celý proces konverze. Hodně času to šetří.

Nejpraktičtější software
Amy | 2013-6-05 11: 28: 01
Tento program může nejen pomoci převést MXF soubor na MP4 a MOV formáty, které potřebuji, ale také mi pomáhá optimalizovat video efekt. S ním mohu vzít snímek, který dávám přednost, klip segmenty, které se mi nelíbí. Stručně řečeno, tento software mě baví a doporučuji ho svým nejlepším přátelům. Milionkrát díky.

Nejlepší software MXF Converter!
Michael | 2013-4-10 09: 15: 13
Před několika dny mám video ve formátu MXF a chci jej importovat do Avid Media Composer pro další úpravy, ale není podporován Avid Media Composer, takže musím najít MXF Converter, v té době jsem našel AnyMP4 MXF Converter, může mi pomoci vyřešit tento problém, také to má velmi rychlou konverzi rychlosti a skvělou kvalitu výstupu. Docela dobře, můžete si to vyzkoušet.

Velmi užitečný software!
Hugo | 2013-4-01 20: 24: 36
Pokud chcete převést MXF na jiné video formáty, tento MXF Converter je pro vás tím pravým softwarem. Snažil jsem se použít tento software minulý týden a zjistil, že je to velmi užitečné pro mě. To může převést MXF na 2D a 3D video formáty se super rychlou rychlostí. Také mám rád své výkonné funkce pro editaci videa, umožňuje mi vybrat si svůj oblíbený režim 3D, přidat vodoznak, zkrátit délku videa, oříznout rámeček videa, upravit efekt videa atd. Takže mohu vytvořit vlastní video soubory jako I jako.

Docela dobrý!
Wendy | 2013-3-15 07: 31: 37
Minulý měsíc jsem použil tento MXF Converter, aby bylo možné importovat záznam MXF pro přehrávání na mém iPhone 5, tento software mi může pomoci vyřešit tento problém a myslím, že má skvělou kvalitu výstupního obrazu a relativně vysokou rychlost konverze. Také může převést Panasonic P2 MXF na jiné video formáty.

Miluji tento program!
Martha | 2013-3-01 10: 33: 28
Použil jsem tento software MXF Converter před několika dny, a já jsem moc rád, protože mi může pomoci převést MXF video do video souboru 3D, a mohu nastavit 3D nastavení, jak se mi líbí.

Skvělý převodník MXF!
Zoe | 2013-2-18 11: 45: 57
Doporučuji vám tento měnič MXF; má tak úžasné funkce pro úpravu videa a zvuku, stejně jako funkce pro převod videa!

Napsat recenzi