Logo AnyMP4

Recenze přehrávače Blu-ray Player

1245 HodnoceníPřidejte svůj Review

Nikdy si nedělejte starosti s problémy s kompatibilitou
Oliver | 2023-05-21 09: 14: 11
Bezchybné přehrávání různých formátů souborů. Od MP4 po MKV a vše mezi tím, tento přehrávač zvládne všechny. Nikdy se nemusím starat o problémy s kompatibilitou.

Opravdu pohlcující zážitek
Grace | 2023-03-28 18: 14: 43
Špičková kvalita obrazu a zvuku. Software využívá nejnovější technologii Blu-ray, díky čemuž je sledování filmů na mém počítači skutečně pohlcující zážitek.

Dobrý servis
Linda D. Stenberg | 2022-11-19 09:25:20
Snažil jsem se najít dobrý Blu-ray přehrávač pro přehrávání mých BD disků s vysokou kvalitou zvuku a obrazu. A vyzkoušel jsem spoustu přehrávačů, než jsem našel tento Blu-ray přehrávač. Opravdu jsem se do softwaru zamiloval a nikdy jsem nezkoumal žádné jiné přehrávače. Video efekty a čistý design jsou to nejlepší.

Najděte hráče pokladů
Kelli C. Bourgeois | 2022. 11. 15 11:27:20
Doporučila mi to moje spolubydlící z vysoké školy. A od doby, kdy jsem poprvé použil tento přehrávač, jsem se nikdy nevrátil k žádnému jinému softwaru, protože podporuje tolik video formátů a do značné míry uspokojuje všechny mé potřeby při přejídání. Určitě bych to doporučil ostatním.

Dobrá volba pro záchvatovité sledování
Alfred A. Trembley | 2022. 10. 24 09:34:20
Rád se podívám a jako milovník filmů vždy získám nějaké neformální zdroje z určitých webových stránek nebo webových disků. Tento Blu-ray přehrávač je pro mě perfektní volbou, protože nabízí tolik možností pro přehrávání videa. Software si může stáhnout každý, kdo má rád přejímečné sledování.

Zobrazení ve vysokém rozlišení
Michael M. Mangano | 2022-10-15 07:24:20
Má displej s vysokým rozlišením a kvalitu zvuku, což mi přináší velké pohodlí. Podporuje mnoho formátů médií a uživatel si může vybrat různé zvukové stopy a stereo režim. Pouze s tímto jediným Blu-ray přehrávačem mohu sledovat různé formáty videí.

Jednoduché rozhraní
James C. Sanders | 2022. 10. 03 10:26:20
Jeho rozhraní je podobné rozhraní Microsoft Word a snadno se učí a ovládá. Byl jsem ohromen jejich dobrou podporou a již jsem software doporučil svým spolubydlícím.

Bezvadná kvalita obrazu a zvuku
Lucas | 2022-06-25 12: 10: 33
Skutečný zážitek z domácího kina! Blu-ray přehrávač AnyMP4 poskytuje dokonalou kvalitu obrazu a zvuku a vytváří podmanivou atmosféru filmových večerů. Jsem potěšen tímto softwarem.

Pohodlné uspořádání mých mediálních souborů
Thomas | 2022 01:01:18
Funkce intuitivní správy seznamu skladeb. Je vhodné uspořádat mé mediální soubory pomocí samostatných seznamů stop pro disky Blu-ray, DVD, videa a hudbu. Udržuje moji nedávnou historii přehrávání pod kontrolou.

Hladce
Jessica | 2021-03-17 08:10:33
Líbí se mi tento Blu-ray přehrávač moc. To vám umožní hrát 4K Blu-ray filmy hladce. Ještě důležitější je, že je lepší než QuickTime, protože podporuje více formátů videa nejen MOV.

Velmi snadné použití
Lenavo | 2021-03-02 18:45:02
Upřímně řečeno, tento přehrávač Blu-ray je pro mě velmi snadný. Potřebuju jen otevřít Blu-ray film a dostat tlačítko play, pak můžu zůstat na pohovce a sledovat filmy s mým občerstvením.

Podporuje jakýkoli formát médií
Lanval | 2021 02:23:14
Tento software přehrávače Blu-ray podporuje jakýkoli formát médií, jako jsou AVCHD, MTS, M2TS, TS, MXF, MP4, MKV, AVI, MOV, WMV, RMVB a FLV atd. Moc se mi to líbí.

Plynulé přehrávání videa
Olivia | 2021-02-02 10:20:18
Jsem milovník filmu. Produkt se mi opravdu líbí a cítím se pohodlně při jeho používání. Dlouho jsem hledal profesionální Blu-ray software pro přehrávání Blu-ray. Musím říct, že tento přehrávač je nejvýkonnější Blu-ray software pro přehrávání Blu-ray a DVD filmů ve Full HD kvalitě.

Sledujte Blu-ray v kvalitě 4K
Noe | 2021-01-19 19:28:09
Co na mě dělá Blu-ray software velký dojem, je kvalita přehrávání. Je určen pro skutečnou zábavu v ultra vysokém rozlišení na 4K monitoru nebo 4K TV displeji. Mohu tedy připojit svůj 4K televizor k počítači pomocí kabelu HDMI a získat skutečný zážitek ze sledování 4K. To výrazně zvyšuje vizuální dopad a zároveň bije na strunu v divákově srdci.

Dokonalá podpora originálního zvuku
Liam | 2020. 12. 23 09:15:32
Za pár krátkých dnů si snadno užiji ten nejúžasnější zážitek z mediální zábavy, na který zaručeně udělá dojem. Přehrávač Blu-ray AnyMP4 přináší mimořádný zvukový efekt a podporuje zvukový výstup ve vysokém rozlišení, například Dolby Digital, Dolby Digital Plus atd.

Dobrá cena
Sophia | 2020-08-30 22:31:54
Produkt přehrávače Blu-ray je opravdu skvělý a za dobrou cenu. A jeho rozhraní je krásné a uživatelsky přívětivé.

Zábava ve vysokém rozlišení
Emma | 2020-05-18 14:35: 1
Tento software Blu-ray se neomezuje pouze na přehrávání disků Blu-ray, ale také umožňuje přehrávání disků Blu-ray a složek, plně kompatibilních s formáty UHD MP4 a UHD MKV a podporujících.

Velmi snadné použití
Ethan | 2020. 01. 29 18:15:44
Tento přehrávač používám týden. Výhody softwaru jsou v tuto chvíli snadno použitelné, citlivě a užitečné. A funguje hladce! Pokud jde o nevýhody, nic si nevšimlo.

Ochotný
Eliáš | 2019-11-17 15:35:48
S AnyMP4 jsem se zabýval třikrát. Jsou velmi snadno použitelné, profesionální a od zákaznického servisu mohu získat včasnou a uspokojivou odpověď.

Docela skvělý software
Monika | 2018-01-19 07: 00: 14
Blu-ray přehrávač AnyMP4 je skutečně plně vybavený přehrávač Blu-ray Player. Přehrávač Blu-ray přehrává nejen disky Blu-ray, ale také běžné video a zvukové soubory. To je úžasné.

Při sledování Blu-ray filmů získáte nejlepší kvalitu
Tom | 2017-11-27 11: 18: 17
Tento Blu-ray přehrávač mi poskytuje dokonalý zážitek z přehrávání Blu-ray. Tento software pro přehrávání disků Blu-ray mi umožňuje hladce sledovat filmy na discích Blu-ray v počítači.

Snadné použití
Vévoda 2017-03-28 06: 18: 03
Výkonné řešení přehrávání Blu-ray. Blu-ray přehrávač AnyMP4 je výkonný, ale snadno ovladatelný.

Zachyťte moji oblíbenou obrazovku při přehrávání filmů
Jacob | 2017-01-05 08: 03: 03
Tento přehrávač Blu-ray nabízí mnoho funkcí za málo peněz. Kromě přehrávání všech mých disků BD a DVD můžu při přehrávání také zachytit svou oblíbenou obrazovku. Tuto funkci jsem se naučil při použití zkušební verze, takže jsem se rozhodl koupit. Nepustil mě.

Dobrý výkon videa
Henry | 2016-09-18 15: 26: 00
Tento Blu-ray přehrávač AnyMP4 má působivou kvalitu a výkon videa. Doufám, že to může podporovat více nových Blu-ray a DVD disků.

Přehrávání videa 4K
George | 2015-04-04 12: 15: 25
Je to naprosto fantastický hráč, kterého jsem použil. Dokážu hrát nejen BD / DVD, ale i jakékoli video, k mému překvapení, zvládá také 4k Video s nejlepší kvalitou. Mám mnoho videí 4K. Jsem rád, že jsem našel takový užitečný software.

Skvělý Blu-ray přehrávač!
Eddie 2014-02-24 14: 05: 16
Je to fantastický software a snadno se instaluje bez problémů. Všechno funguje teď skvěle!

Vřele doporučujeme!
Dave | 2014-01-01 20: 45: 32
Láska tento Blu-ray přehrávač software. Přináší naší rodině spoustu zábavy. Je to snadné. Vřele doporučujeme! Mimochodem, Šťastný nový rok!

Dobrý produkt!
Frank | 2013-12-01 19: 16: 08
Je to univerzální software pro blu-ray přehrávače. Můžu ji použít k hraní jakéhokoli oblíbeného filmu. A mohu si vybrat titul, který se dívám. Tento dobrý produkt mi může přinést zážitek z domácího kina. Chtěl bych to doporučit svým přátelům.

Líbí se mi tento úžasný software.
Cathy | 2013-10-12 15: 36: 51
Znám tento software náhodou a pokusil jsem se jej použít k hraní svých filmů. Účinek je tak dobrý a mimo mou představivost. Je to nejlepší volba, jak hrát blu-ray filmy.

Pěkná aplikace pro přehrávání Blu-ray filmů
Joe Long | 2013-8-21 06: 41: 04
Doporučuje se od mého přítele a nejprve si jej stáhněte, abyste si to vyzkoušeli. Skvělá aplikace pro přehrávání Blu-ray filmů na ploše. Zakoupeno po použití zkušební verze. Pokračujte v aktualizaci. Děkuji.

Užíváme si efekt domácího kina, který nám tento software přináší
Ben 2013-8-03 19: 20: 59
Mám rád pocit, že zůstávám doma a po únavných pracovních dnech sleduji komedii s rodinami. A tento krásný program mi přinesl takový úžasný pocit. S ním můžu relaxovat, když vidím živé filmy a širokoúhlá obrazovka má skutečně efekt domácího kina. Ten pocit je velmi chladný.

Jaký vynikající software jsem kdy potkal
Albert | 2013-7-15 08: 41: 01
Širokoúhlý displej a vysoká kvalita obrazu mě velmi vzrušují, když jsem začal používat tento software ke sledování mých oblíbených filmů. Pak tento software má zvláštní pořizování snímků, takže mohu uložit obrázky, které dávám přednost a sdílet je s mými nejlepšími přáteli.
Vzhledem k tomu, že mám tento software, můj film svět se stal více a více barevné.

Superior Blu-ray Player App, může každý zvládnout
Conrad 2013-6-18 16: 54: 21
Tento software mi poskytuje volný upgrade a můj život je tak snadné sledovat nejnovější Blu-ray filmy a všechny funkce, které poskytuje, jsou používány téměř denně. Je pohodlné a snadné sledovat disky Blu-ray, videa s vysokým rozlišením a videa MP4, MOV, MKV a také další videa nahraná videokamerou Panasonic s tímto přehrávačem Blu-ray Player. Takový hladký obraz a skvělý prostorový zvuk!

Fantastický software Blu-ray Player!
Donna | 2013-5-06 09: 12: 31
Toto je nejlepší software pro Blu-ray přehrávače, jaký jsem kdy použil. To může hrát nejnovější Blu-ray filmy s vysokou kvalitou obrazu, a tak mohu zažít úžasnou scénu Blu-ray filmů s rodinou po náročné práci. K mému překvapení může tento software také přehrávat různé video a audio soubory. Je to tak fantastické! Miluju to moc.

Takový multifunkční Blu-ray přehrávač!
William | 2013-3-07 11: 08: 16
AnyMP4 BD Player může přehrávat různé druhy Blu-ray disků a všech mediálních souborů, zejména videa s vysokým rozlišením 1080p s vysokou kvalitou. Můžu si vychutnat video s vysokým rozlišením s rodinou doma. Doporučuji, abyste si to vyzkoušeli. S tímto softwarem získáte úžasný zážitek.

Nádherný Blu-ray přehrávač, který opravdu potřebuju!
Ceci | 2013-2-27 09: 10: 40
Miluji filmy BD velmi, a mám řádky a řádky disků BD. Tak jsem se snažil najít dobrý Blu-ray přehrávač pro přehrávání mého oblíbeného disku BD s nejlepší kvalitou videa. Naštěstí mám nyní Blu-ray přehrávač AnyMP4. Video efekt a stručný design je nejlepší součástí.

Skvělý software!
Elizabeth | 2013-2-23 14: 06: 45
Znám tento software od mého nejlepšího přítele. Váš software používal již delší dobu. Teď mám váš Blu-ray Player a musím říct, že můj přítel má pravdu. Váš software mi umožňuje vychutnat si nejnovější disk BD se širokou obrazovkou a dobrou kvalitou videa doma. Kromě hraní BD filmů může přehrávat 1080p HD videa a všechna média. Je to tak pohodlné.

Živý zážitek z Blu-ray!
Kevin | 2013-2-16 09: 44: 55
Tento software jsem používal jeden měsíc. Líbí se mi to moc a doporučil jsem svým přátelům. Nic nemůže být lepší pro mě sledovat filmy s širokou obrazovkou a nejlepší video efekt s přáteli. Tento nejlepší software spojuje můj svět s plným živým zážitkem z Blu-ray.

Nejlepší Blu-ray přehrávač vůbec!
Doria | 2013-2-09 13: 23: 11
Moje rodina velmi miluje váš software. Ve volném čase často sledujeme filmy BD a další mediální videa v obývacím pokoji, což skutečně zvyšuje náš život. Oceňuji čas strávený v rodině a děkujeme za to, že jste si to užili.

Vyberte si svůj požadovaný titul podle přání
Alexiay 2013-1-15 16: 09: 23
Přehrávač Blu-ray AnyMP4 mi umožňuje vybrat si titul podle libosti. Nelze přehrávat pouze filmy Blu-ray, ale také video uložené na pevném disku. Přináší můj domácí kino efekt k dokonalosti a umožňuje nám užívat si pohodlného života.

Napsat recenzi